PELUANG MENAMBAHKAN PENDAPATAN HARIAN DARIPADA RM1000 - RM6000 SEHARI.

KELEBIHAN DAN KEHEBATAN CMD

1. Mineral Seimbang 
CMD Merupakan gabungan 72 mineral dan trace mineral yang diperlukan untuk kesihatan manusia dan haiwan peliharaan. Ia adalah sama dengan cecair yang terdapat dalam tubuh manusia dan dalam bentuk ionik yang mudah dikenali dan sangat diserap oleh badan. CMD Dapat membantu mengimbangi tahap pH badan yang penting untuk mengekalkan kesihatan yang baik.

2. Kepekatan Mineral yang tinggi 
CMD Dituai dari bahagian paling dalam Great Salt Lake, di Little Valley (di mana saluran yang mendalam telah digali semasa pembinaan Tambak Johor 1957-1959), menjadikan CMD kini yang paling tertumpu mineral dan mineral surih tambahan dalam dunia. 
3. Kurang Natrium dan Besi 
Kolam UMN sangat besar. Malah mereka adalah kolam terbesar di dunia yang akan digunakan semata-mata bagi penuaian mineral dan mineral surih untuk kegunaan manusia. Pada satu pelaburan yang besar, mereka telah sengaja dibina dengan cara supaya mempunyai kawasan permukaan yang besar, yang akan memastikan mineral sejat lebih cepat, meninggalkan natrium dan besi. Selain daripada tiga kolam penyejatan besar, terdapat 11 buah kolam yang lebih kecil penamat bagi memastikan keselarasan yang sama dalam kepekatan natrium kurang dan besi pada setiap penyejatan tahun. 
4. Membuat Air Rasa Lebih menyegarkan 
Sejak manfaat menggunakan CMD? pergi jauh di luar mineral cecair surih diri mereka sendiri, seperti ke dalam keupayaan yang pekat untuk mengubah struktur daripada semua air yang anda minum, ia adalah yang terbaik untuk menambah mereka kepada semua air atau jus yang anda makan sepanjang hari. Mujurlah, pekat sebenarnya meningkatkan rasa air, memberikan, mineralized, jenis gunung-aliran sedikit manis rasa. 
5. Penyelidikan & Pembangunan 
Penyelidikan dan pembangunan berterusan dijalankan untuk memberi kuasa pertumbuhan melalui inovasi dalam membangunkan produk pemakanan berasaskan sains mineral utama untuk pasaran global. Oleh itu, penggabungan yang terbaik daripada alam semula jadi dengan teknologi terkini dalam bidang sains, Ultimate Pemakanan Mineral bertujuan untuk membawa anda yang paling dalam nutrisi mineral dari Utah Great Salt Lake.

6. Ia 100% Asli. 
Tiada gula, pengawet, pengisi, pewarna tiruan. Semula jadi 72 mineral surih hanya semula jadi. CMD Membantu tubuh menyerap makanan tambahan lain dengan lebih berkesan.


TERUSKAN MEMBACA: Cara Pengambilan CMD agar berkesan